کانون طلایی طرفداران پادشاه مسی

سالهای کابوسcr7 مسی اسطوره فوتبال جهان 2012-2011-2010-2009

 

نصری: به ونگر مدیونم

نصری یکی از بازیکنان ثابت آرسنال بود اما در تابستان 2011 با انتقالی پر سر و صدا راهی منچسترسیتی شد و در این فصل، در این تیم نیمکت نشین شده است.

 

 سمیر نصری، هافبک منچسترسیتی، آرسن ونگر، سرمربی آرسنال را به دلیل تاثیری که در پیشرفتش داشت، مورد ستایش قرار داد و تایید کرد که به خاطر رسیدن به رویای حضور در لیگ برتر، مدیون سرمربی توپچی هاست..

نصری یکی از بازیکنان ثابت آرسنال بود اما در تابستان 2011 با انتقالی پر سر و صدا راهی منچسترسیتی شد و در این فصل، در این تیم نیمکت نشین شده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر من اکنون اینجا هستم، به خاطر ونگر است. هرگز فراموش نمی کنم که او چه کارهایی برای من انجام داد.

من بسیار به او مدیونم. او به من اعتماد به نفس دارد؛ نه تنها به عنوان یک بازیکن، بلکه به عنوان یک انسان. به همین دلیل است که من به او بسیار احترام می گذارم و واقعا او را دوست دارم زیرا او به بازیکنانش بسیار اهمیت می دهد.

 

برای بعضی از مربیان، بازیکنان تنها در زمین مسابقه مهم هستند. اما او همیشه به دنبال این است که با شما صحبت، چیزهای بیشتری از شما بداند تا بتواند به شما اعتماد به نفس بدهد. این برای من مثل یک عشق دوم است.

من سه سال فوتبال فوق العاده ای بازی کردم و یاد گرفتم که چگونه در بالا ترین و در لیگ قهرمانان بازی کنم. من در آرسنال، همیشه در رقابت قهرمانی بودم.

من در کنار بازیکنان بزرگی بازی کردم و زیر نظر یک مربی فوق العاده و این تجربه بی نظیری بود."

با این وجود، نصری از تصمیمش برای ترک آرسنال دفاع کرد:" حضور در سیتی و قهرمانی در لیگ برتر یک چالش خوب برای من بود زیرا این چیزی بود که من در آرسنال به آن نرسیدم. در آرسنال همه چیز خوب بود اما من به دنبال قهرمانی بودم. سیتی را انتخاب کردم زیرا می خواستم بخشی از تاریخ این باشگاه باشم. خوشحالم که بعد از 44 سال توانستیم یک قهرمانی به دست بیاوریم."

 

 

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید

یادداشت ویژه: بازگشت به وستفالن با سری به سنگ خورده

به بهانه ی حضور دوباره ی نوری شاهین در وستفالن، لوتار ماتئوس و اشتفان افنبرگ موفق ترین بازگشت های بوندس لیگایی

 روز گذشته نوری شاهین هافبک ترک تبار و اسبق باشگاه بوروسیا دورتموند پس از 562 روز به باشگاه سابقش بازگشت.

شاهین در سال 2011 و در حالیکه با وستفالنی ها عنوان قهرمانی در بوندس لیگا را به دست آورده و بهترین بازیکن فصل بوروسیایی ها شده بود راهی مادرید شد اما مصدومیت و عدم توانایی او برای رقابت با هافبک های بین المللی رئال موجب شد خیلی زود پایتخت اسپانیا را به مقصد لیورپول ترک کند و سپس در بازار زمستانی بار دیگر به بوروسیا دورتموند بازگردد. کاپیتان اسبق دورتموندی ها پس از دوری یک سال و نیمه با سری به سنگ خورده از تصمیم اشتباه خود برای ترک دورتموند می گوید اما شرایط در بوروسیا کاملا متفاوت است دورتموندی پس از جدایی نوری نه تنها تضعیف نشدند بلکه بدون او با اتکا به ایلکای گوندوگان و اسون بندر موفق شدند فصل گذشته در آلمان دوبل کنند و در این فصل نیز از مدعیان چمپیونزلیگ باشند آری این شاهین بود که برای بازگشت به دوران خوبش بیش از بوروسیایی ها پیگیر این انتقال بود.
 


نوری شاهین با قراردادی 2 تا 3 میلیون یورویی به صورت قرضی به مدت 18 ماه به خانه بازگشت او جوانترین بازیکنی بود که در بوندس لیگا به میدان رفت در تاریخ 6ام آگوست 2005 هافبک ترک تبار دورتموند در حالیکه 16 سال و 335 روز سن داشت با پیراهن طلایی دورتموند وارد زمین شد.

نوری شاهین از جمله بازیکنان ترک تباری است که در خاک آلمان متولد شده است اما تیم ملی ترکیه را برای بازی های ملی انتخاب کرد او 37 بازی ملی نیز در کارنامه دارد. بازگشت کاپیتان اسبق دورتموندی ها به خانه و عملکرد درخشان بازیکنانی نظیر گوندوگان و اسون بندر در پست هافبک تدافعی به نظر رقابت را برای شاهین ناآماده بسیار دشوار خواهد کرد.

یورگن کلوپ برای نخستین بار است که جنگیدن در سه جبهه را با بازیکنان جوان تیم تجربه می کند و شاید حضور شاهین در پستی که مصدومان زیادی در نیم فصل روی دستش گذاشته بود بتواند قوای فیزیکی تیم را برای دیدارهای حساس و فشرده در لیگ قهرمانان و بوندس لیگا مدیریت کند و یا شاید مربی خوش فکر دورتموند با تغییر سیستم شاهین را در پستی موثر در ترکیب تیم قرار داد اما آنچه که مسلم است نوری شاهین آماده با توانایی حفظ توپ و پاس های دقیق می تواند در کنار گوتزه، رویس، گوندوگان و بلاژی کوفسکی تیکی تاکای خاص کلوپ را بیش از پیش چشم نوازتر کند.

در میان بازیکنان شاغل در بوندس لیگا که به باشگاه سابق خود بازگشتند لوتار ماتئوس و اشتفادن افنبرگ کارنامه ی موفق تری داشتند:

لوتار ماتئوس در سال 1992 پس از چهارسال دوری به بایرن بازگشت و موفق شد چهار بار قهرمانی در بوندس لیگا را با مونیخی ها تجربه کند.

اشتفان افنبرگ پس از دو سال دوری از بوندس لیگا در سال 94 به مونشن گلادباخ بازگشت و پس از چهار فصل حضور در گلادباخ به بایرن آمد تا قهرمانی در چمپیونزلیگ 2001 را همراه مونیخی ها جشن بگیرد.

کلودیو پیزارو دیگر بازگشت های بوندس لیگایی بود او در سال 2008 از چلسی به وردربرمن بازگشت و در سال 2012 نیز برمن را به مقصد مونیخ ترک کرد او امیدوار است بتواند موفقیت هایی را در این فصل با پیراهن بایرن به کارنامه خود بیافزاید.

رافائل فان در فارت بازیساز هلندی هامبورگی ها که درخشش فوق العاده ای با بندرنشینان داشت هامبورگ را به مقصد رئال و از آنجا به تاتنهام نقل مکان کرد اما پس از هشت سال دوری باردیگر در سال 2012 به هامبورگ بازگشت او در تلاش است تا بتواند فصل آینده همراه این تیم در رقابت های اروپایی حاضر باشد.

لوکاس پودولسکی پس از سه سال حضور در بایرن در سال 2009 به باشگاه کلن بازگشت اما او نیز نتوانست مانع سقوط کلن به بوندس لیگای 2 شود.

نظر شما: شاهین می تواند بازگشت موفقی را به وستفالن تجربه کند؟
؟؟؟نظر بدهید در قسمت نظرات

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید

 

 

          به بهانه جشن تولد 50 سالگی مارادونا:9 جمله معروف دن دیگو

 
Maradona 1990 (Getty Images)

دیگو آرماندو مارادونا، چه در دوران بازیکنی و چه در دوران مربیگری ، در درون و خارج از زمین چمن، یکی از سوژه های مطرح خبرنگاران بوده است.او هیچ وقت در تمام طول این مدت زبان به دهان نمی گرفت و هرگز در مقابل انتقادات یا صحبتهایی که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم خطاب به او انجام می شد، ساکت نمی ماند.

مارادونا همیشه بدون ترس و وحشت از عواقب صحبتهایش دهان باز می کرد. این دن دیگوی محبوب است؛ صاف و صادق و شفاف و پراحساس که صادقانه حرفهایش را مطرح می کرد. می توان صدها صفحه از صحبتهای به یادماندنی و پرخاطره مارادونا نوشت ولی ما برای یادبود جشن تولد او، 9 جمله خاطره انگیز مارادونا را برایتان می آوریم

 

1- پاهایم را بریدند (پس از اطلاع از محرومیتش به دلیل مثبت بودن نتیجه آزمایش دوپینگ در جام جهانی 1994)

2- من یک برتری نسبت به سیاستمداران دارم: آنها عمومی و معروف هستند و من محبوبم ( سال 1996، کتاب «دیگو گفت»)

3- دیگو؟ برای یکشنبه می رسی؟ به بانک می روی؟ بله به بانک رفتن مثل گرفتن نقره یا حیوان وحشی است  (این پاسخی بود که دن دیگو در سال 1996 به سوال یکی از خبرنگاران دارد.

4- پله یک برده است. او قلبش را به فیفا فروخت و پس از آن زمانی که فیفا به او پشت پا زد، می خواهد با ما بازیکنان دوست شود. ولی او کورخوانده..هیچ رنگ سیاهی نیست که محو شود (سال 1997)

5- هر اتفاقی که بیفتد و هرکسی که مربی شود، همه دنیا می دانند که پیراهن شماره 10 تیم ملی مال من خواهد بود، برای همیشه (سال 1998)

6- برد ریور پلاته مثل این است که مادرت صبح تو را بایک بوسه از خواب بیدار کند، دلنشین و شیرین(  پیش از دیدار بوکا جونیورس- ریورپلاته در سال 2000)

7- من اشتباه کردم و هزینه اش را هم پرداخت کردم ولی خدشه ای به توپ وارد نمی شود.(دربازی بزرگداشت او که روز دهم نوامبر سال 2001 برگزار شد)

8- من در یکی از محله های خصوصی بوئنوس آیرس رشد کردم...خصوصی از نظر آب، برق و تلفن ( دربازدیدش از بولیوی در سال 2004)

9- به آنهایی که به من باور ندارند، با عذرخواهی از خانمها باید بگویم که .... (در زمان مربیگری در تیم ملی آرژانتین و پس از برد اروگوئه در سال 2009)a

 
10-پیغام شما به مارادونا؟

 

شما دوستان عزیز شما می تونید پیام تبریک خود را در مورد تبریک تولد مارادونا   در قسمت نظرات بنویسید

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید

 پیروزی سه گله بایرن در شب بازگشت شکیری به خانه

بایرن مونیخ در دیدار دوستانه ای موفق شد بازل سوئیس را با نتیجه سه بر صفر شکست دهد

AFP
  بایرن مونیخ در سومین دیدار دوستانه پیش از آغاز نیم فصل دوم به مصاف بازل سوئیس رفت. این دیدار برای ژردان شکیری هافبک مهاجم مونیخی ها دیدار ویژه ای بود او در مقابل همبازی های سابق خود قرار می گرفت.

این دیدار به مانند بازی های گذشته بایرن در همان نیمه نخست کار را برای حریف تمام کرد یوپ هاینکس بدون شک پس از پیروزی 4 گله مقابل حریف قطری و 5 بر صفر مقابل شالکه بار دیگر برتری پر گلی را بدون گل خورده جشن گرفت تا برای دیدار مقابل گروترفورث آماده تر نشان دهد.

گل های بایرن در این بازی را ماریو ماندزوکیچ در دقیقه 8 و باستین شواین اشتایگر در دقیقه 12 و فرانک ریبری در دقیقه 37 به ثمر رساندند.

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید

 
 

یادداشت وارده: پاسخ به انتقاد از انتخاب های توپ طلا/ لطفا منطقی باشید

این مقاله صرفاً پاسخی به سری مقالات منتشر شده در فضای اینترنتی کشور و از جمله وبلاگ

بنده  می باشد که در زمینه ای آماری با نگاهی هواداری و احساسی قضیه را بررسی می کند

Getty

شاید این یکی از معدود جوابیه های یک طرفدار بارسلونا، در برابر این هجمه از مقالات انتقادی است که بر علیه این تیم در فضای اینترنتی کشورمان نشر می یابد. دلیل آن نیز ساده است، چون اغلب مقالات انتقادی مورد اشاره از جنبه ی شخصی به قضیه می نگرد و صرفا با دلایل و برداشت هایی احساسی نظر شخصی نویسنده را بازتاب می دهد و البته مطمئنا نمی توان با یک یا دو مقاله، علاقه ی کسی را تغییر داد. بنابراین در اغلب موارد از خیر پاسخ دادن به اینگونه مقالات می گذریم.

پس دلیل نوشتن این مقاله چیست؟ این مقاله صرفاً پاسخی به سری مقالات منتشر شده در فضای اینترنتی کشور و از جمله سایت گل می باشد که در زمینه ای آماری، همچون انتخاب بهترین بازیکن جهان، با نگاهی هواداری و احساسی قضیه را بررسی می کند.

 

توپ طلا، طلایی تر از همیشه!

متاسفانه در فضای جامعه ی فارسی دنیای اینترنت، کم کم در حال عادت کردن به رویه ای هستیم که پس از هر انتخابات و نظرسنجی در سطح جهان، در حالی که تمام آرا پس از پایان نظرسنجی در دسترس عموم قرار می گیرد، به عادلانه بودن انتخابات اعتراض کرده و برنده ی انتخابات را برآمده از سیستم های مافیایی و سفارش شده معرفی می کند.

این اتفاق به طور خاص در مورد جوایزی که برنده ی آن، بارسلونا یا یکی از بازیکنان آن باشد، نمود بیشتری پیدا می کند. به یکباره دلایلی مطرح می شوند که تا پیش از این برای کسی اهمیتی نداشته اند.

پس از مراسم توپ طلای جهان، این سیر، روندی صعودی تر گرفت و اینترنت پر شد از اتهاماتی که گاهاً بر عکس نظر نویسندگان آن مقالات، دلیلی بر صلاحیت بیشتر برنده ی آن جایزه، یعنی مسی نیز هست.

اینکه 509 رای رسمی و ثبت شده را نادیده بیانگاریم و سخن از مافیای فیفا برای انتخاب مسی بزنیم تنها از کسی بر می آید که هنوز اصول دموکراسی را نپذیرفته است. در حالی که فیفا برای کم شدن تناقض ها، تمام کشورها را یکسان در نظر می گیرد و به هر کشور، چه برزیل و چه مغولستان به یک اندازه اجازه ی انتخاب می دهد، و کارهایی از این دست که تنها به جهت هرچه شفاف تر شدن روند انتخابات است.

کسانی که از مافیای آدیداس و نایک و دیگر شرکت های اسپانسر تیمها، بازیکنان و فیفا سخن می گویند شاید فراموش کرده اند که همین شرکت ها، در اکثر موارد حامی تیم های مورد علاقه ی آنها نیز هستند. بنابراین اگر قرار بود مافیایی رخ دهد، این شرکت ها تلاش می کردند که ترکیب تیم منتخب فیفا را به نحوی در لیگ های مهم اروپا تقسیم کنند تا بازارهای خود را متنوع تر کنند.

تیم منتخب فیفا با رای بیش از 45000 فوتبالیست حرفه ای از سراسر جهان انتخاب شده است. اگر هنوز فکر می کنید که بارسا و مسی و لالیگا و فیفا با 45000 نفر ساخت و پاخت کرده اند تا تیم تماماً لالیگایی باشد و اتفاقاً این 45000 نفر هم همگی تن به سازش داده اند، چرا از این فوتبال فاسد دوری نمی کنید. در این صورت دیگر به چه چیزی در این فوتبال اطمینان دارید؟

متاسفانه نمی توانم به درستی نظر نویسندگان منتقدی که فکر می کنند اکثریت یک جامعه ی آماری 45000 نفری و جامعه ی آماری 509 نفری دیگر اشتباه فکر می کنند، اطمینان داشته باشم. بلکه فکر می کنم باید به قول سهراب چشم ها را شست و به این فکر کرد که این افراد چه چیزهایی در این برگزیده های خود دیده اند که به آنها رای داده اند.

نوسنده ی محترمی که در روزنامه ی ایتالیایی بازیکنان جهان را یک سری آدم بی اطلاع می داند، باید بپذیرد که مشکل از جایی دیگر آب می خورد. سری آ سالهاست که از رونق افتاده، جایی که اودینزه و لاتزیو و ناپولی هر سال با یکدیگر کورس می گذارند برای نایب قهرمانی و جالب آنکه تیمی مثل اودینزه چند سال متوالی است که درمرحله مقدماتی نمی تواند از پس تیم های بعضاً گمنام برآید و به مرحله ی گروهی بازی ها برسد. جایی که روسای پیر باشگاه های میلانی، بیش از آنکه به باشگاه خود و هوادارانش احترام بگذارند، به سود و زیان زندگی شخصیشان فکر می کنند. وقتی میلان زلاتان را بدون آنکه جانشینی برای او داشته باشد با قیمتی حتی کمتر از ارزش واقعی اش می فروشد، نباید توقع داشت که طرفداران این تیم در سراسر جهان مثل تیفوسی های زاده شده در میلان همچنان به این تیم پایبند بمانند. سخن از حزب باد بودن نیست. مردم به تیمی احترام می گذارند که به خود احترام می گذارد. تیمی که هوادارانش را محترم و مهم بداند. زمانی از لاپورتا پرسیدند که آیا رونالدینیو را می فروشد؟ و وی در جواب گفت با انجام این کار باید برای همیشه محل زندگی اش را ترک کند. آیا هنوز در باشگاه های گرفتار در دست مالکان پیر ایتالیا هواداران اینقدر قدرت دارند؟ مگر رژه های اعتراضی هواداران میلان برای جلوگیری از فروش ستاره های تیم، اثری هم داشت؟ امسال تنها زیبایی سری آ، ستاره ی جوان میلان، یعنی الشعراوی بوده است!

این مافیای اسپانیا نیست که نگاه مخاطب جهانی را متوجه لالیگا کرده، بلکه عملکرد بعضی از لیگ هاست که مخاطبان را دلزده از پیگیری اخبار آنها کرده است.

 

سخن درباره ی چرایی انتخاب تیم منتخب را به دلیل آنکه قصد اصلی نویسنده نیست، در همین جا رها می کنم و به موضوع مهمتر که عدالت یا بی عدالتی در انتخاب مسی است می پردازم.

ابتدا چند نکته را یادآوری می کنم:

1- توپ طلا یک جایزه ی انفرادی است نه یک جایزه ی تیمی! از بهترین تیم سال در مراسم دیگری تقدیر می شود! این یک جایزه ی شخصی است و به عملکرد بازیکن تعلق می گیرد نه به جام هایی که کسب کرده! بردن جام ها کمک کننده ی انتخاب شدن است نه شرط آن.

2- این جایزه در پایان یک سال میلادی داده می شود نه در پایان یک فصل فوتبالی، یعنی عملکرد نیم فصل اول سال جاری نیز اهمیت زیادی دارد. دوستانی که از حضور پپ در بین سه مربی نهایی گله دارند، گاهاً فراموش می کنند که اکثریت بازیکنان مورد علاقه شان یک نیم فصل اول کسالت بار را سپری کرده اند.

یکی از مهمترین دستاویزها برای هجمه علیه مسی انتخاب وی در سال 2010 می باشد. جایی که برخی مدعی اند اشنایدر می بایست برنده ی این عنوان می گشت. هرچند نقش اصلی در موفقیت تیم ملی هلند در جام جهانی را روبن عهده دار بود و موفقیت های اینتر مدیون مرد اول این تیم در آن سال، یعنی دیگو میلیتو بود، اما با جام جهانی ناموفق میلیتو و نیم فصل سال بعد آن، منتقدین همیشگی مسی این موفقیت ها را به نام اشنایدر سند زدند تا بتوانند او را همتراز مسی کنند. اتفاقاً بر عکس نظر منتقدین عزیز، سال 2010 و انتخابات آن، یک شرمساری برای فیفا نبود، بلکه نقطه ی عطفی تاریخی است. در این سال، فوتبال جهان و صاحب نظران آن به چنان بلوغی رسیدند که دیگر فراتر از یک جام نگریستد. دیگر ملاک آنها برای توپ طلا تنها یک جام خاص نبود، بلکه به روند یک بازیکن در سال و تاثیری که وی در جهان فوتبال می گذارد توجه بیشتری کردند. نکته ای که اگر در سال 2006 هم رعایت شده بود، مطمئناً توپ طلا به رونالدینیو می رسید که هم فاتح لالیگا بود و هم چمپیونز لیگ و جهان را نیز مسحور خود داشت، نه به کاناوارویی که بر اساس نظر منتقدین امروزی ستاره های بارسا، کسانی چون مورینیو، فاتح یک جام چند هفته ای شده است.

نکته ی جالب این است که همین دوستان، ژابی آلونسویی که پس از رونالدو، دومین بازیکن مهم و تاثیرگذار رئال مادرید است و نمونه ی کامل شده ای از اشنایدر و حتی شاید تلفیقی از پیرلو و اشنایدر باشد را ( در حالی که هم قهرمان لالیگا شده، هم در نیمه نهایی چمپیونز لیگ حضور داشته و هم قهرمان یورو شده است) شایسته ی حضور در تیم منتخب سال فیفا نمی دانند. اگر اشنایدر صاحب پاس های 30 متری در مواقع ضد حمله بود، آلونسو توانایی ارسال و بازیسازی های 70 متری را هم دارد. اهمیت آلونسو به حدی است که امثال لادروپ و شوستر می گویند برای متوقف کردن رئال، باید آلونسو را از بازی خارج کرد! توجه کردید، آلونسو نه رونالدو!!!

اما این استانداردهای دوگانه ی دوستان همچنان ادامه دارد.

این نگاه جدیدی است که در این چند سال اخیر نیز بر فوتبال جهان و صاحبنظران آن، البته به جز نمونه های وطنی آن، مستولی شده است. دیگر قهرمانی های به سبک یونان و اینتر و چلسی جهان را راضی نمی کند. دیگر امثال هررا نمی توانند با قهرمانی های کاتاناچیویی سمبل فوتبال جهان شوند، بلکه بر عکس جهان آنها را فراموش می کند، همانگونه که دی متئو را فراموش کرده! فوتبال حالا بالغ تر شده است.

امروز تقریباً تمامی لیگ ها فوتبال جهان پخش زنده می شوند، حتی بازیهای تیمهای دسته های پایین تر کشورهای صاحب فوتبال نیز پخش می شوند. از آرژانتین تا ژاپن، بازی ها از شبکه های 24 ساعته ورزشی پخش می شوند. اکثریت مردم جهان نیز با اینترنتی متفاوت از اینترنت ذغالی ما سر و کار دارند و با بهره گیری از شبکه های اجتماعی و شبکه های اشتراک گذاری سراسری، دیگر نکته ای از فوتبال نیست که پنهان بماند.

دیگر مثل گذشته نیست که جهان در صفحات روزنامه یا گزیده ی خبرها بخواند که اینتر 3 گانه کسب کرده و بنابراین توپ طلا را باید به اشنایدر داد. حالا مردم تمام بازی های فصل تیمهای بزرگ را دنبال می کنند. به خوبی می بینند که یک بازیکن در طول یکسال چه روندی را طی می کند و البته اینکه آن تیم چگونه قهرمان شده است. مردم می بینند که اینتر با شکست رم برابر سمپدوریا قهرمان شد، با مجموع امتیازی که در لیگهایی مثل اسپانیا و انگلیس فقط به درد صعود به اروپا می خورد (آن هم در حالی که سایه ای از میلان و یووه در ایتالیا باقی مانده)، مردم می بینند که در فینال جام حذفی به قول کاپیتان توتی :« فوتبال را رم بازی کرد و اینتر ضد فوتبال را». مردم می بینند که اینتر آنروز در اروپا چیزی متفاوت از سلتیک امروز ارایه نکرده است.

خوشبختانه یا متاسفانه، دیگر جهان به یک پنالتی چیپ در نیمه نهایی یا دو سه پاس گل در ضد حمله در مراحل پایانی جام باشگاه های اروپا، توپ طلای جهان را نمی دهد.

نکته ی دیگر و البته شاید خنده دار در مورد نظرات پیرامون مسی، تغییر عجیبی است که در تفسیرهای دوستان از کسانی که مسی حق آنان را خورده است، روی داده. سابقاً عادت کرده بودیم به شنیدن حق خوری در حق اشنایدرها و زلاتان ها، اما مدتی است که مدام نام ژاوی و اینیستا شنیده می شود. مثل اینکه دوستان بالاخره رقبایی هم سطح مسی برای زیر سوال بردن او پیدا کرده اند. ژاوی و اینیستا همیشه اعتراف کرده اند که مسی بهترین بازیکن دنیاست اما گویا دایه هایی مهربان تر از مادر هم هست که آنان را بهترین می داند. البته نکته خنده دار ماجرا این نیست، بلکه موضوع جایی جالب می شود که در مباحث فارغ از مسی، همین دوستان امثال اوزیل ها و پیرلوها را بالاتر از ژاوی و اینیستا می دانند و این بار موفقیت های بارسا را فقط مختص مسی می کنند. هربار کوبیدن یک بازیکن بارسا با استفاده از بازیکن دیگر بارسا!

وقتی هم که کسی از بازیکنان فعلی را برابر با مسی پیدا نکنند، دست بر روی اسطوره هایی می گذارند که سالهاست فوتبالشان تمام شده است. مقایسه دستاوردهای یک بازیکن 25 ساله با کسانی که گاهی تا نزدیک 40 سالگی بازی کرده اند. دوستانی که مسی را به دلیل عدم قهرمانی در جام جهانی سرزنش می کنند گویا انتظار داشته اند مسی در سال 2006 و در سن 19 سالگی  و تازه آنهم از روی نیمکت، آرژانتین را به فینال برساند و شاید هم تقصیر مسی بوده که در جام جهانی 2010 و با اختلاف بین مارادونا و ریکلمه پیش از جام و اختلاف مارادونا و ورون پیش از بازی آخر آرژانتین و تبعید ورون به نیمکت، مسی از مهاجم تیم به هافبک وسط تیم تغییر پست داده و وظیفه ی گلزنی بر عهده ی سایرین قرار گرفت! شاید این دوستان توقع داشته اند که مسی همزمان در دو پست بازی کند؟ شاید هم فراموش کرده اند که مارادونا در 26 سالگی قهرمان جهان شد و مسی هنوز 25 ساله است! گرچه می دانیم اگر مسی قهرمان جهان هم شود، ادعای تازه ای در راه است!

این استانداردهای دوگانه کار را برای پاسخگویی هم دشوار می کند. از یک طرف توتی ها و جراردها، مالدینی ها و رائول ها به دلیل سالها بازی در یک باشگاه تقدیس می شوند و مسی به دلیل بازی در تنها یک باشگاه مورد طعن قرار می گیرد! به چه دلیل مسی باید خود را در باشگاه دیگری ثابت کند؟ مگر بکن بائر و پله و گردمولر و ... در تیمی دیگر نیز بازی کردند تا به عنوان بزرگترین ها برسند؟ (مولر سالهای پایانی فوتبالش را در آمریکا سپری کرد اما سطح فوتبال دو لیگ کاملا مشهود است)

امروز همین دوستان نیمار را به دلیل بازی در لیگ برزیل بازیکنی ضعیف می دانند و ابا دارند که به او نام فوق ستاره بنهند اما همین دوستان در مقام مقابله با مسی، پله ای را که تمام فوتبال خود و گل های خود را در لیگ برزیل و نهایتاً لیگ آمریکا به ثمر رسانده، بزرگتر از مسی می دانند.

آیا صرف قهرمانی در جام، بزرگی یک بازیکن راهم نتیجه می دهد؟ با این حساب، حتماً پدرو از روبرتو باجو یا ویری یا آلن شیرر بزرگتر است؟ آمار قهرمانی هایشان که قابل مقایسه نیست!!!!!!

امروز مسی متهم به حمایت شدن از طرف فیفاست و برای تحقیر او، بزرگی پله را شاهد می آورند! پله ای که به گفته ی مارادونا، تنها به دلیل حمایت و هم کاسه گری با فساد فیفا به عنوان بهترین بازیکن تاریخ از طرف فیفا مطرح می شود! دنیای جالبی است، نه؟

این رشته سر دراز دارد و خارج از حوصله نویسنده است تا به تمام شبهات و انتقادات دوستان پاسخ دهد! شاید تمام تلاش نویسنده این باشد که به دوستان منتقد بگوید یا رومی روم یا زنگی زنگ! استانداردهای دوگانه را کنار بگذارید تا بتوان شما را قانع کرد!

 

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید

   پیشنهاد جنجالی آبراموویچ برای گواردیولا:65 میلیون یورو برای 3 سال

مالک روس باشگاه چلسی پیشنهادی جنجالی را برای به خدمت گرفتن پپ گواردیولا آماده کرده است

روزنامه سان روز گذشته در گزارشی به این نکته اشاره کرد که بعد از باخت 0-2 چلسی مقابل سوانسی، بنیتس، درنظر رومن آبراموویچ یک «مرد مرده » است و درعین حال به تمایل او برای به خدمت گرفتن گواردیولا اشاره شده:« آبراموویچ آماده است تا برای به خدمت گرفتن پپ گواردیولا او را مبدل به برترین مربی با بالاترین دستمزد در دنیا نماید و با قرارداد هفته ای 362 هزار یورو در هفته او را به خدمت بگیرد.»

 

این درحالی است که گمانه زنی های موجود از احتمال حضور او برروی نیمکت مربیگری سیتی نیز خبر می دهند و رابطه خوب میان پپ و فران سوریانو و بگیرستاین را یکی از عوامل موثر دراین میان می دانند

روزنامه دیلی اکسپرس هم در گزارش مشابهی نوشته:« آبراموویچ هنوز قرارداد به خدمت گرفتن گواردیولا را نهایی نکرده. او برای سه فصل، پیشنهاد 65 میلیون یورویی را به این مربی اسپانیایی ارائه کرده؛ دستمزدی دوبرابر دستمزد فرگوسن در یونایتد که بالاترین دستمزد را درمیان مربیان دنیا دارد.»

روزنامه سان هم در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که بنیتس تا پایان فصل روی نیمکت مربیگری چلسی خواهد ماند و هدفش قراردادن چلسی در جمع 4 تیم برتر لیگ برتر و کسب یک جام قهرمانی با این تیم است.

البته علاقه رومن آبراموویچ برای جذب گواردیولا، اتفاق تازه ای نیست. او در تابستان گذشته هم برای جذب پپ تلاش کرده بود و با دریافت پاسخ منفی از سوی پپ تصمیم به تمدید قرارداد روبرتو دی متئو گرفت. بعد از برکناری دی متئو، او دوباره به سراغ پپ رفت و دوباره به در بسته خورد تا بنیتس را به عنوان سرمربی موقت تیمش به خدمت بگیرد.  با روی کار آمدن بنیتس اوضاع چلسی کمی بهتر شد ولی او هنوز هم نتوانسته دل هواداران چلسی را به دست بیاورد. اوکه تا به اینجا در 14 بازی هدایت چلسی را در دست داشته، بدترین مربی در دوران ریاست آبراموویچ در چلسی بوده و تیمش زیر نظر او به 8 برد، 2 تساوی و 4 باخت دست یافته. چلسی بنیتس در فینال جام باشگاه های جهان هم مغلوب کوریتنیانس شد تا از رسیدن به جام قهرمانی ناکام بماند و با دو شکست اخیر در لیگ برتر، شانس موفقیت این تیم در لیگ انگلیس هم کمرنگ شده است

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید

 

 

 مدیر برنامه های والدس: بارسا هنوز مذاکره ای برای تمدید قرارداد او ترتیب نداده

این در حالی است که آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا،

 

روز گذشته اعلام کرد که مذاکرات برای تمدید قرارداد والدس به خوبی پیش می رود

 
Victor Valdes
Getty

خینس کارواخال، مدیر برنامه های ویکتور والدس، اعلام کرد که باشگاه بارسلونا هنوز مذاکرات برای تمدید قرارداد این دروازه بان باتجربه را آغاز نکرده است.

این در حالی است که آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، روز گذشته اعلام کرد که مذاکرات برای تمدید قرارداد والدس به خوبی پیش می رود اما کارواخال اعلام کرد هیچ مذاکره ای تا به حال صورت نگرفته است.

او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" ما هنوز هیچ جلسه ای با بارسا برای مذاکره در مورد آینده والدس نداشتیم. ما چند باری با سوبی ساره تا صحبت کردیم و باشگاه هم گفت که می خواهد با ما در مورد قرارداد والدس صحبت کند؛ اما هیچ خبری دیگر نشد.

سوبی ساره تا می خواهد جلسه ترتیب بدهد و در مورد آینده ویکتور صحبت کند. وقتی او تماس بگیرد، ما آماده خواهیم بود و نظرات مان را خواهیم گرفت. مذاکرات هر زمانی که بارسا تصمیم بگیرد، آغاز خواهد شد."

والدس در رقابت های این فصل 18 بازی برای بارسا در لالیگا انجام داد

 

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید

  سرمربی اوساسونا:رئال یکی از بهترین تیم های دنیاست

این در حالی است که شاگردان مورینیو در رقابت های این فصل لالیگا چندان خوب کار نکردند و در حال حاضربا 16 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا، در رده سوم جدول قرار دارند

خوسه لوئیس مندیلیبار، سرمربی اوساسونا، در آستانه دیدار تیمش مقابل رئال مادرید، تیم حریف را یکی از بهترین تیم های دنیا توصیف کرد.

شاگردان مورینیو در رقابت های این فصل لالیگا چندان خوب کار نکردند و در حال حاضر با 16 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا، در رده سوم جدول قرار دارند؛ با این وجود، مندیلیبار همچنان رئال را یکی از بهترین های دنیا می داند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رئال مادرید همچنان یکی از بهترین تیم های دنیاست. آنها بار دیگر به روزهای خوب شان بازخواهند گشت و نتیجه گرفتن مقابل آنها بسیار دشوار خواهد بود.

آنها در هر منطقه ای فوق العاده کار می کنند و به نظر نمی رسد نقطع ضعفی داشته باشند. آنها از نظر تکنیکی، تاکتیکی و فیزیکی، فوق العاده هستند.

آنها مقابل سوسیه داد نشان دادند که از نظر ذهنی به اندازه کافی قوی هستند و ما باید بهترین بازی مان را انجام بدهیم تا بتوانیم از این دیدار بهترین نتیجه را بگیریم."

 

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید


نارضايتي هواداران رئال‌مادريد از رفتارهاي مورينيو


62 درصد از هواداران رئال‌مادريد معتقدند، رفتارهاي ژوزه مورينيو باعث به وجود آمدن وجهه‌اي منفي از اين تيم در ليگا شده است.


در نظرسنجي روزنامه مارکا بيش از 60 درصد هواداران رئال‌مادريد معتقد بودند رفتارهاي ژوزه مورينيو باعث تخريب وجهه رئال‌مادريد در اسپانيا شده است. اين نظرسنجي آخرين شاهد از نارضايتي هواداران فوتبال در مادريد از عملکرد ژوزه مورينيو در اين فصل است.

اين نظرسنجي خطري هم براي فلورنتينو پرس محسوب مي‌شود که امسال قرار است انتخابات رياست باشگاه رئال‌مادريد را برگزار کند. پرس با دادن اختيار تام به مورينيو در رئال‌مادريد باعث به راه افتادن انتقاد‌هاي گسترده‌اي از خود شده است.

مورينيو چندي پيش با نيمکت‌نشين کردن ايکر کاسياس در دو بازي پياپي خشم هواداران رئال مادريد را برانگيخت.

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید

 

گفتگو با دل بوسکه (2): سرمربی رئال هیچ وقت از به چالش کشیدن ها خسته نمی شود.

سرمربی تیم ملی اسپانیا بر این باور است که این روزها اختلافات در تیم های مختلف افزایش یافته؛ به تمجید از گواردیولا پرداخت و هدایت رئال مادرید را کار سختی خواند

Getty

بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا که به عنوان بهترین سرمربی دنیا در سال 2012 انتخاب شده، روز گذشته در مراسمی که در فدراسیون فوتبال کاتالونیا ترتیب داده شده بود شرکت کرد و از مسائل مختلفی صحبت کرد.

دراینجا می توانید بخش دوم صحبت های دل بوسکه را مطالعه کنید:

 *دونامزد دیگر کسب عنوان برترین مربی سال 2012: گواردیولا به خوبی نشان داده که یک مربی اسپانیایی یعنی چه. او تمام آنچه یک مربی باید داشته باشد را در خود می بیند. گواردیولا خیلی خوب در استراتژی ورزشی رشد کرده و روابط خوبی با همه دارد و یک مرد دلنشین است. او این حق را دارد که درمورد آینده اش تصمیم گیری کند. درمورد مورینیو هم باید بگویم که هدایت و مربیگری رئال مادرید کار سختی است . تمام تصمیماتی که می گیری به چالش کشیده می شود. سرمربی رئال هم هیچ وقت از این بازیها خسته نمی شود.

 

*نیمکت نشینی کاسیاس: نیمکت نشینی کاسیاس در تیم باشگاهی اش در جایگاهش درتیم ملی تاثیر نخواهد داشت .زمانی که او به اردوی تیم بیاید، با هم صحبت می کنیم؛ اگر هم مشکلی درمیان نباشد،چرا باید دنبال راه حل و راهکار گشت.

* داوید ویا:فصل طولانی است و قطعا تمام بازیکنان برای حضور درترکیب تیمشان زمان خواهند یافت. بعید می دانم که هیچ کدام از این بازیکنان بدون آنکه برای تیم باشگاهی شان بازی کرده باشند، به اردوی یتیم ملی بیاینند

*محرومیت 5 جلسه ای سرخیو راموس به خاطر «بی شرم» نامیدن داور: باید بگویم که درمورد خطایی که او مرتکب شده، قوانینی وضع شده است.همین و بس

نویسنده: سپهر ׀ تاریخ: شنبه 23 دی 1398برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀ نظر بدهید

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 19 صفحه بعد


عناوین آخرین مطالب

نویسنده ها

طراح قالب
CopyRight| 2009 , me30-2013.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com